lätt tonfiskröra smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

God att ha i bakpotatis

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten (150 g)
  • 4 ägg hårdkokta
  • 1 gul lök
  • 2 äpplen
  • 10 skivor inlagd gurka
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk lättmajonäs
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka ägg, äpple, lök, och gurka fint. Mosa tonfisken med en gaffel. Blanda allt med yoghurt och majonäs, smaka av med salt och peppar. Servera på bröd, tunnbröd eller som fyllning till bakpotatis.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben