Lättfrusen Krokantglasstårta

Serverar: 1 portioner

Mmm...glassigt

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 1 ½ dl strösocker
  • 200 g Philadelphia (naturell färskost)
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 äggvitor
  • 100 g Fazer ögon knäck choklad
  • Färska jordgubbar, till servering
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och socker poröst och rör i färskosten. Vispa grädden fluffig och vänd den i äggsmeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner den i äggsmeten.
    2. Hacka Fazer Ögon Knäck Choklad och varva den med smeten i en avlång sockerkaksform. Frys glasstårtan i cirka 3 timmar tills den är lättfrusen. Servera den på ett fat och garnera med jordgubbar.
    3. Tillagningstid cirka 15 minuter, infrysningstid cirka 4 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben