Lättgjord köttfärslimpa

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 50 minuter

Om du vill slippa att krydda själv så prova detta. Skall vara den burken som ger 1 l färdig köttsoppa.

Ingredienser

  • 800 g köttfärs
  • 1 burk köttsoppa, 540 g
  • Instruktioner

    1. Lägg köttfärsen i en skål. Slå i köttsoppan och knåda ihop den med köttfärsen. Tillsätt inget vatten.
    2. Ringla lite smält margarin över limpan, lägg på ett bakplåtspapper
    3. In i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter. Tag av papperet när ca 10 minuter av tiden återstår.
    4. Smaklig måltid, hoppas att ni också gillar detta.

    Liknande recept

    1
    45 min
    3-4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben