Lättgjorda kladdmuffins med smak av vaniljchoklad

”Snabba och supergoda!!”

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 ½ dl mjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 2 ½ msk kakao
  • Instruktioner

    1. Börja med att blanda ägg, socker, mjöl, smör och salt i en bunke.
    2. Häll över hälften av smeten i en annan bunke.
    3. Blanda i kakao i den ena bunken och vaniljsocker i del andra.
    4. Börja med att klicka ut vaniljsmeten i formarna (folieformar är att föredra). Ta sedan chokladsmeten och klicka ut över vaniljsmeten.
    5. Blanda lite i formen med en gaffel för att skapa ett fint mönster.
    6. Grädda i 175°C i ca 13-14 min.
    7. Klart!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben