Fylliga chokladhjärtan med mint/polkagris smak eller varför inte hallon och torkade jordgubbar. Tas fram några minuter innan servering så chokladen blir lagom mjuk.
Ingredienser
Till polkagris och mint hjärtan
Ca 200-300 g mörk mintchoklad (ex Lindt eller Marabou)
Ca 15-20 små polkagriskarameller (ex Cloettas i påse)
Till hallon och jordgubbs hjärtan
Ca 200-300 g choklad med hallonsmak (ex Lindt eller Marabou)
Ca 10 torkade jordgubbar från naturgodis
Iskubsformar, IKEAS hjärtan
Låter jätte gott, detta måste jag prova...
Så enkelt! Mycket smart ;)
Jätte enkelt, och enormt goda. Mums! Hade en klick margarin i den smälta chokladen för att få den slätare och finare.
Vad roligt att så många har sparat detta recept och att ni som gjort dom har kommenterat och sagt vad ni tycker =) Smart med en klick smör i. Det ska jag pröva nästa gång också =) /Lina