Lättlagad kycklingfilé med mozzarella o salami

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Passar lika bra till helgen som till vardagen, bara att variera sås o tillbehör.

Ingredienser

  • Kycklingfilé, färsk eller fryst
  • Mozzarellaost
  • Salami, välj sort själv, själv föredrar jag italiensk
  • Instruktioner

    Dela kycklingfilén vågrätt, så den får en under o överdel, låt den sitta ihop i ena änden. Öppna "locket" lägg i 3 skivor salami o 3 tunna skivor mozzarella. Om du vill ha mer ost tag ett par skivor av herrgård, präst eller liknande, stäng "locket". Salta o peppra, använd svartpeppar. Tag en ungsfast form o slå i lite neutral olja t ex raps, lägg i filéerna, obs dom får inte ligga på varandra. In i ugnen i 200 grader till kycklingen är klar, c:a 30-35 minuter. Servera med ris o rosepepparsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben