Lailas limpa
Serverar:
2 portioner
Det bästa är att den ej behöver jäsa.
Ingredienser
1 l filmjölk
1½ dl sirap
1½ tsk salt
5 tsk bikarbonat
5 dl grahamsmjöl
4 ½ dl vetemjöl
1½ dl rågsikt
2 dl havregryn
1 ½ dl vetekli
2 dl vetekross
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser väl. Dela degen i två delar och fyll 2 väl smorda avlånga formar.
Grädda i ca: 175 grader under ca 45-50 min.
Täck över formarna med folie och grädda ytterligare ca: 1 timme. OBS. Degen behöver ej jäsa.
Liknande recept
Kerstins limpor
3.5
3
1
Norska limpor
2 h 30 min
3
1
Borglunds limpor
4.7
4 h
2
1
Latmajas limpa
4.5
2
Mjölkfria limpor
1 h 30 min
8
Philura - limpa
5
1
Limpor med äpple och linfrö
1 h 30 min
2
1
Limpor
1 h
4
Glutenfri limpa
5
1 h 30 min
2
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!