Laktosfri sockerkaka

Funkar också bra till tårtbotten eller om man vill göra den till en vaniljfylld kaka.( 125 g margarin/mjölkfritt, 1 dl havremjölk och 4 msk vaniljsocker. Koka det i 4 minuter, dela kakan och häll på)

Ingredienser

  • 3 dl mjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • Rivet skal från en citron
  • 50 g margarin mjölkfritt
  • 1/2 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienserna till en jämn och slät smet. Häll i en smord och bröad form.
    2. Grädda ca 20 min i 200°.

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (1)

    wilma01smile 23 mars 2012

    tack så mycket :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben