Lammbullar med fetaost

Serverar: 4 portioner

ett alternativ till vanliga köttbullar

Ingredienser

  • 600g lammfärs
  • 1 lök
  • 1½ tsk salt
  • svartpeppar
  • 2 ägg
  • 1 msk olivolja
  • 150 g fetaost
  • några matskedar matolja
  • Instruktioner

    1. 1. Hacka löken och skär fetaosten i bitar. 2. Blanda lammfärs, lök, olja, salt, peppar och ägg i en bunke. 3. Tryck in en fetaosttärning i en liten klick färs och forma färsen till en boll runt osten. 4. Stek bollarna på medelstark värme i olja.
    2. Servera gärna sallad, klyftpotatis och tzatziki till lammbullarna!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    farmoringer 26 februari 2009

    De här var goda. Jag gjorde dem som biffar istället. Hade klyftpotatis till och gjorde en rosépparsås till. Det här kan jag rekommendera..

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben