Lane sill

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Detta är en fisk rätt som jag brukar servera tiil jul, påsk och midsommar

Ingredienser

  • 12 sillfilléer
  • ½ dl ättika 24%
  • 2 dl socker
  • 2 ½ dl vatten
  • 10 kryddpepparkorn
  • 10 vit pepparkorn
  • 5 svartpepparkorn
  • 4 lager blad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Smörj en eldfast form.
    3. Rulla sillfilléerna.
    4. Koka upp ättikslagen med kryddorna. Låt svalna. Häll sedan lagen över sillen och tillaga i ugn I 1 timma.
    5. .

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben