Lantbröd med kantareller och ruccola

Serverar: 4 portioner

Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt bacon.

Ingredienser

  • 400 g kantareller
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 skivor parmaskinka
  • 4 skivor rostat lantbröd
  • Ruccola
  • 150 g Høng Creme Vit vitmögelost
  • Instruktioner

    1. Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar.
    2. Stek parmaskinkan i en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg. Lägg upp på hushållspapper.
    3. Lägg ruccola på brödskivorna. Lägg skivor av Høng Creme Vit, kantareller och parmaskinkan ovanpå.
    4. Tips! Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben