Lantbröd med kantareller och ruccola
Serverar:
4 portioner
Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt bacon.
Ingredienser
400 g kantareller
1 msk smör
Salt
Svartpeppar
4 skivor parmaskinka
4 skivor rostat lantbröd
Ruccola
150 g Høng Creme Vit vitmögelost
Instruktioner
Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar.
Stek parmaskinkan i en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg. Lägg upp på hushållspapper.
Lägg ruccola på brödskivorna. Lägg skivor av Høng Creme Vit, kantareller och parmaskinkan ovanpå.
Tips! Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter
4
4
1
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Bönsallad med ruccola och rödlök
2
15 min
4-6
1
Skånskt lantbröd
5
2
3
Lantbröd från korgen
5
2
Maya´s Bacon & Kantarell Paj
3.4
50 min
5-6
16
Minipiroger med kantareller
4
16
2
Mayas ljuvliga kantarell mackor
25 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!