Larssons sill

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En god och enkel sillrätt som man kan äta året runt.

Ingredienser

  • 3 kokta ägg
  • 1 brk matjessills fileer
  • 1 purjolök
  • 3 dl gräddfil
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka ägg, de skall vara hårdkokta. Mosa två av dem helt. Det tredje ägget delar man på och sparar gulan till garnering. Mossa vitan. Blanda gräddfilen och äggen i en skål. Tillsätt den strimlade purjolöken, spara gärna lite av det gröna till garneringen. Tillsätt matjessillfilerna. Salta och peppra. Blanda väl. Strö över det du sparat av purjolöken och sist strör du över den smulade hårdkokta äggulan. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben