Kelda Ostsås istället för att göra egen när man är lite lat. Använd färska lasagneplattor för att halvera tiden i ugnen.
Ingredienser
400 g nötfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk Krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
5 dl Kelda Ostsås
9 lasagneplattor
1 dl riven ost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Finhacka löken.
Bryn lök och färs.
Rör i tomatkross, buljongtärning och ostsås.
Låt såsen koka någon minut.
Varva sås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form.
Strö över ost.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.
Tips: Med färska lasagneplattor gräddas lasagnen på halva tiden.
Oj vad smarrig och så enkel att göra! Uppskattades mycket här hemma av både barn och vuxna. Kommer bli ett favoritrecept! Tack för det!
rosen874 oktober 2010
Väldigt god och mycket enkel att tillaga! Denna gör vi om :)
lindkvist_therese21 januari 2011
Jättegod och superenkel! Jag använde 2x500gr krossade tomater, varav en med vitlökssmak, och keldas pastassås med ostsmak (4dl), jag vet inte om det är samma som keldas ostsås. I alla fall så blev det väldigt bra! =) Mums!
Oj vad smarrig och så enkel att göra! Uppskattades mycket här hemma av både barn och vuxna. Kommer bli ett favoritrecept! Tack för det!
Väldigt god och mycket enkel att tillaga! Denna gör vi om :)
Jättegod och superenkel! Jag använde 2x500gr krossade tomater, varav en med vitlökssmak, och keldas pastassås med ostsmak (4dl), jag vet inte om det är samma som keldas ostsås. I alla fall så blev det väldigt bra! =) Mums!