Lasses kryddiga revben

Goda kryddiga revben, perfekt på julbordet eller som en middag.

Ingredienser

  • 1 kg revben eller kamben
  • En halv gul lök
  • 4 msk olja
  • 4 msk kinesisk soya
  • 2 nypor salt
  • 2 nypor timjan
  • Instruktioner

    1. Grovhacka löken och blanda i oljan och soyan samt kryddor. För mycket timjan kan slå igenom.
    2. Skär köttet i lämpliga bitar. Lägg ner köttet i marinaden och rör om och pressa ner köttet, så att marinaden pressas upp. Låt stå i kylskåpet över natten.
    3. Lägg köttet i en stekpåse (inte marinaden) förslut och klipp ett eller två hål i påsen som placeras i en eldfast form.
    4. Tillaga i ugn 200 grader i en timme eller tills köttet släpper från benen.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben