Latmaskens pizzabullar

Serverar: 8-24 portioner

Tid: 20 minuter

Snabba i ugnen, du slipper göra degen och tomatsåsen, de är i stort sett färdiga i affären.

Ingredienser

  • 1-2 pizzakit à 600 g (deg + tomatsås)
  • 3-6 färska champinjoner
  • 1-2 portobellasvampar
  • 1-2 solovitlökar
  • 8-16 skivor rökt skina
  • 20-40 skivor ost
  • 0.25 krm pizzakrydda per bulle
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Rulla ut pizzadegen på en plåt med plåtpapper, om du vill ha degen tunnare så kan du kavla ut den lite. Sprid ut tomatsåsen över hela degen.
    3. Hacka svamparna och löken, strimla skinkan. Fördela fyllningen jämnt över hela degen. Hyvla osten och lägg ett tunt lager över fyllningen.
    4. Rulla ihop den och dela rullen i lagom stora bitar och lägg på samma plåtpapper du använde tidigare. Lägg på en extra skiva ost på varje bulle och strö över pizzakryddan.
    5. Ställ in plåten i ugnen i 7-12 minuter. Ta ut pizzabullarna när du tycker att de ser färdiga ut.
    6. Det kan vara lite krångligt och kladdigt att få bullarna att hålla ihop på plåten men det blir himmelskt gott.

    Liknande recept

    2.5
    20 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben