Latmaskens svamp- och ostomelett

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 30 minuter

En god och mättande måltid

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1/2 dl standardmjölk
  • 6 ostskivor
  • 3 plommontomater
  • 5 champinjoner
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 1 tsk oregano
  • Instruktioner

    Skiva och stek svampen med hälften av saltet och pepparn. Vispa mjölken och äggen i en skål tillsammans med resten av saltet och pepparn, när svampen är färdig stekt blanda i den i smeten och häll sedan i i en smörad stekpanna, lägg på ostskivorna och dela tomaterna och lägg ovanpå. Krydda med oreganon och låt allt steka på medelhög till hög värme tills omeletten inte längre skvalpar när du lätt skakar stekpannan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben