Lax i spenat- och kräftostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Helt underbart gott!

Ingredienser

  • 8 laxfiléskivor
  • 1 ask kräftost 400 g
  • 1 pkt hackad spenat 400-500 g
  • 1 burk créme fraiche
  • 4 dl grädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Citronpeppar
  • Kräftstjärtar
  • Instruktioner

    1. Lägg den tinade spenaten i botten av en ugnsform. Lägg laxskivorna uppepå. Vispa ihop creme fraiche, grädde, kräftost och kryddor och häll över fisken.
    2. 200 grader ca. 30 min.
    3. Strö över kräftstjärtar och servera med kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    essim 11 april 2009

    En sån fantastiskt god sås! Tyvärr var maken inte lika entusiastisk, men jag tyckte att den var en 5:a. Ska prova att nästa gång minska på spenaten.... /Annica

    member1976 2 september 2009

    Det här var riktigt gott!! Jag kommer göra den här rätten fler gånger. 5 poäng är den värd :-) Jag använde quinoa istället för potatis och det var jättegott till.

    farmoringer 8 december 2009

    Det här var ett gott recept. Kommer att göras om. Bra att hitta variationer till laxen..

    Helena0 24 september 2011

    Jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben