Lägg den tinade spenaten i botten av en ugnsform. Lägg laxskivorna uppepå. Vispa ihop creme fraiche, grädde, kräftost och kryddor och häll över fisken.
200 grader ca. 30 min.
Strö över kräftstjärtar och servera med kokt potatis och sallad.
En sån fantastiskt god sås! Tyvärr var maken inte lika entusiastisk, men jag tyckte att den var en 5:a. Ska prova att nästa gång minska på spenaten....
/Annica
member19762 september 2009
Det här var riktigt gott!! Jag kommer göra den här rätten fler gånger.
5 poäng är den värd :-) Jag använde quinoa istället för potatis och det var jättegott till.
farmoringer8 december 2009
Det här var ett gott recept. Kommer att göras om. Bra att hitta variationer till laxen..
En sån fantastiskt god sås! Tyvärr var maken inte lika entusiastisk, men jag tyckte att den var en 5:a. Ska prova att nästa gång minska på spenaten.... /Annica
Det här var riktigt gott!! Jag kommer göra den här rätten fler gånger. 5 poäng är den värd :-) Jag använde quinoa istället för potatis och det var jättegott till.
Det här var ett gott recept. Kommer att göras om. Bra att hitta variationer till laxen..
Jättegott!