Lax med ädelostgrädde

Serverar: 2-4 portioner

Överraskande gott, enklare kan det inte bli.

Ingredienser

  • Lax portionsbitar
  • Grädde
  • Gräddädelost
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Smula ner gräddädelost i en ugnsform slå på grädde så mycket som du vill ha, strö lite salt och peppar över. Ställ in formen i ugnen 225* en liten stund så det puttrar ihop något och börjar få lite färg. Lägg i laxen och krydda den in i 225* ca 8-12min (tills laxen är klar). Servera med pressad potatis och bagett.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    roslund 25 mars 2008

    grymt god lax med ädelost rekomenderas vamt

    Kicki8 11 april 2008

    Jättegott.Snabbt och enkelt, hela familjen gillade den.

    peekaboo 20 maj 2008

    Låter gott...måste jag prova. Går det bra att använda fryst lax i portionsbitar?

    Heisjo 24 maj 2008

    Supergott! Hela familjen åt massor!

    Sylva 5 augusti 2008

    Vekar både gott och enkelt. Måste prova nu när jag har mycket laxbitar i frysen. Hoppas det funkar med portionsbitarna.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben