Lax med apelsinsås

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Gott hoppas jag

Ingredienser

  • 125 g Lax
  • 1/2 dl Matlagningsgrädde 4%
  • 1/2 dl Lättmjölk 0,5%
  • 1/2 msk Vetemjöl
  • 1 msk apelsinjuice
  • 1/2 tsk Ingefära
  • 350 g Potatis
  • 2 dl Gröna bönor
  • 2 skivor Citron
  • 1 msk Dill
  • Instruktioner

    Lägg laxfilén i en ugnsform. Blanda samman grädde, mjölk, mjöl, apelsinjuice, färskriven ingefära, salt och peppar. Häll det över fisken och tillaga i ugn 200 grader 15-20 minuter. Servera med kokt pressad potatis, bönor, citron och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Svenska kockar i mat-OS
    De senaste fyra åren har Svenska Kocklandslaget tränat inför OS i matl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben