Lax med paprikafräs och bearnaisesås

Serverar: 4 portioner

Enkelt med lax i ugn, lätt att lyckas.

Ingredienser

  • 4 bitar skinn- och benfri lax, ca 500 g
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk grovmald peppar
  • 3 paprikor i olika färger
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl Kelda Bearnaise Delight
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnssäker form. Salta och peppra. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. Kärna ur och skär paprikorna i 1 cm tjocka strimlor. Fräs dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Sänk värmen och efterstek ca 5 min. Värm såsen under omrörning. Servera laxen med sås, paprika och potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    GordonsBitch 15 januari 2010

    Jätte Gott Tack så mycket för ett underbart recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben