Lax med paprikiafräs med bearnaiesås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Har ej provat men ser gott ut

Ingredienser

  • 4 bitar skinn- och benfri lax, ca 500 g
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk grovmalen peppar
  • 3 paprikor i olika färger
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl kelda Bearnasise delight
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnsäker form. Salta och peppra. Stek laxen mitt i ugnen ca 15 minuter. Kärna ur och skär paprikorna i ca 1 cm tjocka strimlor. Fräs dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Sänk värmen och efterstek ca 5 minuter. Värm såsen under omrörning. Servera laxen med sås, paprika och potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben