Lax med räk- och fänkålsremoulad
Serverar:
4 portioner
Lättgjorda snittar till vårens alla fester.
Ingredienser
4 skivor rökt lax, ca 100 g
150 g räkor med skal
½ liten fänkål, ca 100 g
½ dl hackad gräslök
1 dl crème fraiche gourmet äpple och pepparrot
4 skivor danskt rågbröd
Instruktioner
Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering.
Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar.
Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche och hälften av gräslöken.
Dela bröd och lax i halvor. Vik laxen och lägg på brödskivorna. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.
Liknande recept
Citronmarinerad lax
1
Mozzarellafylld lax
4
30 min
4
2
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Sesamstekt lax med citron- och gurksallad
4
30 min
4
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Lax i krämig sås
4
15 min
4
1
Inbakad lax med sting
3.7
40 min
4
6
Lax och räkgryta
4.5
2-3
34
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!