Lax med räk- och fänkålsremoulad

Serverar: 4 portioner

Lättgjorda snittar till vårens alla fester.

Ingredienser

  • 4 skivor rökt lax, ca 100 g
  • 150 g räkor med skal
  • ½ liten fänkål, ca 100 g
  • ½ dl hackad gräslök
  • 1 dl crème fraiche gourmet äpple och pepparrot
  • 4 skivor danskt rågbröd
  • Instruktioner

    1. Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering.
    2. Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar.
    3. Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche och hälften av gräslöken.
    4. Dela bröd och lax i halvor. Vik laxen och lägg på brödskivorna. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben