Lax med saffranscreme

Serverar: 4 portioner

Provade detta på jobbet idag, var skeptisk mot saffran i mat men det var riktigt gott!

Ingredienser

  • 600 g laxfilé i portionsbitar
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 msk tomatpuré
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 krm saffran
  • 1/2 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Pensla fisken med oljan och salta och peppra.
    2. Lägg i ugnsfast fat och stek i 200 grader, mitten av ugnen ca 12 minuter eller tills de är färdiga.
    3. Blanda creme fraiche, tomatpuré, sambal oelek, salt och saffran i en skål.
    4. Servera med färskpotatis och färsk sparris!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben