Lax med spenattäcke och potatismos

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Till och med tonåringens annars lätt rynkade näsa gentemot spenat tyckte att den här rätten var helt ok (det är tonårsspråk och betyder beröm =) Vår 2-åring älskar potatismos och därför har vi det till, annars hade jag nog pressat potatisen...

Ingredienser

  • 4 st Lax i portionsbitar ( 4 st)
  • 1 påse fryst Spenat
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 2 dl Laga lätt
  • Riven parmesanost
  • Potatismos
  • Potatis
  • Mjölk
  • Smör
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg lax i ugnssäker form. På med salt, citronpeppar och spenat, häll över Laga lätt och riv parmesanost efter behag. I ugnen ca 20 min (eller till laxen är klar). Servera med potatismos och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Heisjo 23 oktober 2008

    Jättegott! JRekommenderas att prova!!

    Anemona35 15 februari 2011

    Mycket gott och perfekt tillagning av fisk. Även om vi hade vispgrädde istället :P. Potatismos och vitkålssallad fick det bli till

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben