Lax- och torskbiffar med dill
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Lättlagade och goda fiskbiffar
Ingredienser
250 g torskfilé
250 g laxfilé
1 liten hackad paprika (röd)
4 msk hackad dill
Salt
Citronpeppar
2 msk flytande margarin
Instruktioner
Kör fisken i matberedare och lägg över i en bunke.
Smaksätt med fint hackad paprika, dill, salt och citronpeppar.
Forma till biffar och stek dem några minuter på var sida.
Servera med ett gott potatismos till.
Liknande recept
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Älgbiffar med champinjoner och dill
2
30 min
4
Lyxig lax- och torsksoppa med sting
4.8
1 h 20 min
4-6
1
Kall fisksås med rom och dill
4
Lax- och avokadosallad
4.5
15 min
1
2
Lax- och spenatpaj med dilldoft
3.5
4
3
Ugnsstekt lax med dill
5
20 min
5
6
Räkor med dill och pepparrot
4
Lax- och squashgratäng
5
35 min
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!