Lax på grönsaksbädd

Serverar: 4 portioner

En laxfavorit.

Ingredienser

  • 4 st skinnfria portionsbitar av laxfilé
  • 2-3 st morötter
  • ca 1/2 purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 1-2 msk rapsolja
  • 1 msk senap
  • 1 - 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    Riv morötterna grovt, strimla purjolöken och tärna paprikan. Fräs grönsakerna mjuka i oljan, salta, peppra, rör ner senap och crème fraiche, smaka av. Bred ut grönsaksröran i en ugnsform och lägg laxfiléer därpå, salta lätt på fiskbitarna. Stek i 200 graders ugn i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Natalij 16 april 2015

    Sååååå gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben