Lax under pepprigt täcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Smaskens

Ingredienser

  • 400 g laxfilé
  • 3 msk sweet chilisås
  • 2 msk riven parmesanost
  • peppar av olika slag
  • 250 g äggnudlar
  • 200 g finstrimlad morot
  • 200 g finstrimlad purjolök
  • 200 g finstrimlad palsternacka
  • 1 msk olja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Dela laxen i 4 portionsbitar och lägg i en smord ugnsfast form. Bred på sweetchilisåsen och parmesanosten. Peppra och salta. Stek i ugnen i ca 12 minuter. 3. Koka nudlarna. 4. Fräs grönsakerna i olja i en panna. Blanda ner med de avrunna nudlarna. 5. Servera laxen tillsammans med nudlar och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 26 januari 2009

    Jättegott! Godast om man har sweet chilisås till rätten då det annars blir ganska torrt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben