Laxbiffar från Ann-Britt

Serverar: 4 portioner

Väldigt gott att äta som eventuella rester i ett mjukt och fiberrikt tunnbröd. Lägg först på det uppvärmda moset och sen den uppvärmda laxbiffén. Toppa gärna allt med några strimlor av avokado, och rulla sen ihop allt och njut.

Ingredienser

  • 500 g laxfilé typ Coops Stihavs från frysdisken
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 1 ägg
  • 0,5 dl veteströ
  • 1 tsk salt
  • Vitpeppar
  • 1 tsk torkad dill
  • Instruktioner

    Mal eller riv den halvfrusna fisken, blanda i ägget, ströbröd, mellangrädde, dill, salt och peppar. OBS! Låt smeten vila i minst i 30 minuter i kylen. Forma sen till biffar och stek dem härligt gyllenbruna i stekpannan. Gör hemlagat potatismos och servera krispiga grönsaker till.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    azlan_lena 4 april 2008

    kära hjärtanes då ! Suveräna ! Repris sa Gubben !

    azlan_lena 5 april 2008

    Full pott även som kalla i en klämma . Suveräna

    Ginnie 8 mars 2009

    Supergoda biffar!!! Det kommar jag göra flera gånger.

    Bappi 9 mars 2009

    Tack för att du tyckte om mina laxbiffar

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben