Laxceviche med avokado

Serverar: 4 portioner

Snabblagat. Tillsätt citronen först 5 minuter före serveringen eftersom citronen gör att laxen blir snabbt klar.

Ingredienser

  • 450 g lax
  • 4 msk grön paprika, finhackad
  • 2 msk tabasco
  • 2 msk koriander, finhackad
  • 4 msk rödlök, finhackad
  • 1 msk fisksås
  • 8 msk citronsaft
  • 4 purjolök, finhackad
  • 2 avokadon
  • ½ msk rödlök
  • 2 msk finhackad koriander
  • 1 msk citronsaft
  • Majschips
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär laxen i tärningar. Blanda i koriander, grön paprika, rödlök samt finhackad purjo tillsammans med laxen. Tillsätt citronsaft, fisksås, och tabasco. Låt vara i 5 minuter. Skala avokadon och mosa med en sked till en jämn massa. Tillsätt lök, citronsaft samt koriander. Sätt avokadoblandningen mitt på en tallrik och därefter laxcevichen och majschips runt om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben