Laxfilé med kaviar och chilisås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jag gillar inte kaviar annars, men i den här kombinationen smakar det alldeles utmärkt.

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • 2½-3 dl crème fraiche
  • 1-2 msk kaviar
  • 1-2 msk chilisås
  • 250-300 g frysta grönsaker
  • Instruktioner

    1. Se till att laxfiléerna är tinade när du börjar. Smörj in ugnsform med olja och lägg i laxfiléer. Häll i grönsaker och placera runt laxen.
    2. Blanda crème fraiche, kaviar och chilisås efter egen smak, beroende på hur stark eller söt du vill ha såsen och häll över fisk och grönsaker. Sätt in i mitten av ugnen på 225 grader och låt stå i 20-30 minuter tills fisken är genomkokt.
    3. Servera med pressad potatis och god sallad till. Ljuvligt!

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 6 november 2012

    Lättlagat och gott. Ersatte chilisås med tomatpure och ökade mängden kaviar. Det funkade också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben