Laxfilé med tapenade och fetaost

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod, lättlagad lax!

Ingredienser

  • 5 portionsbitar laxfilé à 150 g
  • 3/4 dl tapenade
  • 100 g fetaost
  • 4 dl grädde/gräddmjölk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Salta och peppra dem.
    2. Bred tapenad över laxfiléerna och smula fetaosten över.
    3. Häll grädden runt laxen och ställ in formen i ugnen. Grädda 15-20 minuter.
    4. Servera med ris eller kokt potatis och grönsaker.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (1)

    ceciliaw 6 oktober 2009

    Enkelt och jättegott! Tapenad finns ju i många olika varianter också om man vill ha omväxling!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben