Laxfile på spenatbädd m pepparrot.

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 laxfiler färsk eller fryst
  • 250 g spenat
  • ½ bit färsk pepparrot
  • salt
  • peppar
  • 4 st morötter
  • 150 g Sockerärtor
  • Pressad potatis
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg spenaten på botten av en ugnsfast form. Lägg laxbitarna ovanpå. salta och peppra. Riv pepparroten och fördela ovanpå varje fiskbit. Ställ in i ugnen och tillaga tills laxen är genomkokt och pepparroten fått fin färg. Skala och koka potatisen och morötterna. Koka även sockerärtorna. Servera.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben