Laxgryta med kräftstjärtar

Serverar: 4 portioner

Ajvar relish är en fantastiskt smakrik grönsaksinläggning som passar till det mesta.

Ingredienser

  • 500 g skinn- och benfri laxfilé
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 dl ajvar relish, hot
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 burk kräftstjärtar i lake (340 g)
  • Tillbehör
  • 150 g sockerärter
  • Pasta (papardelle)
  • Instruktioner

    1. Koka grädden med ajvar relish i en låg vid kastrull 3-5 min. Skär laxfilén i kuber ca 2 x 2 cm. Lägg dem i såsen. Salta och peppra. Låt sjuda ca 5 min.
    2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    3. Låt lagen från kräftstjärtarna rinna av. Lägg ner dem i såsen och låt kräftstjärtarna bli varma.
    4. Servera med förvällda strimlade sockerärter och pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben