Laxpanna med timjan

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Denna rätt komponerade jag för två år sedan med väldigt gott resultat.

Ingredienser

  • 2 portionsbitar lax
  • 1-2 msk smör
  • 0,5 citron
  • Salt
  • Peppar
  • 3-4 salladslökar
  • 0,5 kruka färsk timjan
  • 1 röd chili
  • 2,5 dl milda mat
  • Instruktioner

    1. Krydda laxen med salt och peppar. Strimla salladslöken, ta bort kärnor och hinnor från chilin och strimla den och hacka timjan. Stek laxen i smör ca 2 min per sida. Tillsätt chili, salladslök och timjan, pressa över citronen och häll på grädden. Låt allt puttra 5 min.
    2. Serveras med potatis, citronklyftor och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben