Laxpastasallad med rosépepparsås

Serverar: 4 portioner

Perfekt när du har pasta över och vill göra något enkelt men samtidigt väldigt gott och fräscht!

Ingredienser

  • 1 liter kall kokt pasta
  • ½ dl olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 2 tsk salladskrydda
  • 400 g varmrökt laxfilé
  • 70 g machésallad
  • ½ gurka i skivor
  • Sås
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • 1 tsk krossad rosépeppar
  • Servering
  • 1 liten melon i klyftor
  • Grissinipinnar
  • Instruktioner

    1. Blanda pastan med olja, vinäger och salladskrydda. Ta bort skinnet och dela laxen i bitar. Blanda med pasta, skivad gurka och máchesallad.
    2. Blanda alla ingredienser till såsen.
    3. Servera pastasalladen med sås, melonklyftor och grissinipinnar.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben