Laxröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegod laxröra, som fungerar perfekt att ha i smörgåstårtan eller på tunnbröd.

Ingredienser

  • 200 g lax
  • 1 liten gul lök
  • ½ dl klippt dill, färsk eller fryst
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk pressad citron
  • 1 krm vitpeppar
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Börja med att skära laxen i små bitar och finhacka löken. I en skål blanda ner crème fraiche, laxen och löken. Smaka av med vitpeppar, citron och dill. Garnera med halva citronskivor som du trycker ner i laxröran. Om ni inte har bråttom låt röran stå i kylskåpet i ungefär 1 timme före servering!
    2. Titta gärna in på min Matblogg för fler recept: www.paradiserecipe.com

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben