Parmesankex med laxröra

Serverar: 4 portioner

Detta är den perfekta kombinationen av knaprigt, saftigt, smakrikt och lättlagat. En hit, med andra ord

Ingredienser

  • 200 g grovriven parmesanost
  • 200 g rökt lax i skivor
  • ett knippe färsk koriander
  • 2 dl Mini Fraiche
  • grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200°. Täck plåten med bakplåtspapper. Lägg den rivna osten i små högar med lite mellanrum. Grädda osten tills den är mörkt guldfärgad och knaprig, ca 8-10 minuter. Låt svalna. Strimla laxen och blanda med grovhackad koriander och minifraiche. Lägg en klick på varje kex och toppa med nymald svartpeppar. Ät direkt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben