Laxröra på pepparkaka

Serverar: 10 portioner

Låter kanske som en märklig kombination, men alla som smakat ber om fler!

Ingredienser

  • 100 g rökt lax i skivor
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 10 pepparkakor
  • Salt
  • Peppar
  • Dekoration
  • Svarpeppar, grovmald
  • Basilika
  • Instruktioner

    1. Strimla laxen, och rör ihop med crème fraiche. Smaka av röran med salt och nymald svartpeppar.
    2. Lägg upp på pepparkaka vid servering. Toppa med nymald grov svartpeppar och basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kolasen 17 december 2011

    Alldeles på tok för mycket creme fraiche, blev en blöt sörja. Jag silade bort mycket så det blev lite mer kompakt koncistens. Supergott på pepparkaka!! Prova!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben