Laxröra med räkor och ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt och gott

Ingredienser

  • 4 brödskivor
  • 3 hårdkokta ägg
  • 2 msk majonäs
  • 3 msk crème fraiche
  • 100 gr skalade räkor
  • 50 gr rökt lax
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk dill
  • (1 burk stenbitsrom, 60g)
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka äggen. Blanda majonäs och crème fraiche i en skål, lägg i ägghacket, hackade räkorna samt hackad lax. Pudra över gräslök och dill och rör om. Blanda eventuellt i stenbitsrom.
    2. Lägg upp i en liten skål, toppa med lite dill och servera med nyrostat bröd.
    3. Eller gör en egen smörgås till var och en.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben