Laxröra på Texasvis

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Något som man lagar till i all hast, som smakar underbart gott till fyllning i bakad potatis eller som pålägg till hårt och mjukt bröd eller som fyllning i petits scoux.

Ingredienser

  • 1 burk lax med skinn och ben
  • 1 paket philadelphia mjukost
  • 1 söt stor lök
  • 6 klyftor vitlök
  • 2-3 pressade lime
  • Dill
  • 1/2 jalopeno peppar eller 1/2 poblano
  • Instruktioner

    1. Låt laxen rinna av och ta bort ryggfenan om den finns.
    2. Lägg osten i en stor skål och fyll den med den fint hackade löken och vitlöken och blanda i laxen och rör om och pressa limen och hacka jalopenopepparn i mycket små bitar som blandas i samtidigt med dillen.
    3. Rör kraftigt tills allt verkar blandat.Smaka av med en klick laxröra på en bit hårt bröd och sätt till mera lök, dill eller lime efter behag.
    4. Smakar nästan bättre nästa dag efter en natt i kylskåpet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    VikingTexas 12 december 2014

    Tyvärr har jag ingen bild på mina recept men jag kan beskriva dem till min dotter i Jämtland! Kram VikingTexas

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben