Något som man lagar till i all hast, som smakar underbart gott till fyllning i bakad potatis eller som pålägg till hårt och mjukt bröd eller som fyllning i petits scoux.
Ingredienser
1 burk lax med skinn och ben
1 paket philadelphia mjukost
1 söt stor lök
6 klyftor vitlök
2-3 pressade lime
Dill
1/2 jalopeno peppar eller 1/2 poblano
Instruktioner
- Låt laxen rinna av och ta bort ryggfenan om den finns.
- Lägg osten i en stor skål och fyll den med den fint hackade löken och vitlöken och blanda i laxen och rör om och pressa limen och hacka jalopenopepparn i mycket små bitar som blandas i samtidigt med dillen.
- Rör kraftigt tills allt verkar blandat.Smaka av med en klick laxröra på en bit hårt bröd och sätt till mera lök, dill eller lime efter behag.
- Smakar nästan bättre nästa dag efter en natt i kylskåpet.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Tyvärr har jag ingen bild på mina recept men jag kan beskriva dem till min dotter i Jämtland! Kram VikingTexas