Laxrullar med pepparrot och svarta sesamfrö

Serverar: 4 portioner

Mumsig buffémat.

Ingredienser

  • 200 g kallrökt lax i tunna skivor
  • 50 g färskost
  • ½ dl färskriven pepparrrot
  • 2 msk svarta sesamfrön
  • Instruktioner

    1. Lägg ut 1 m plastfilm på en köksbänk. Lägg laxskivorna omlott på plastfilmen.
    2. Blanda färskosten med pepparroten i en skål. Bred osten på laxskivorna, försiktigt. Rulla ihop laxen till hårda korvar, med hjälp av plastfilmen. Låt stå i frysen cirka 30 minuter.
    3. Skär upp laxrullarna i stubbar om cirka 3-4 cm. Rulla stubbarna i svarta sesamfrön och res dem upp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben