Laxsallad med ägg och avokado

Serverar: 2 portioner

Passar alltid, även nu till påsk

Ingredienser

  • 1/2 huvud isbergssallad
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 tomater
  • 1 mogen avokado
  • ca 150 g rökt lax
  • Dillvippor
  • Pressad citron
  • Dressing
  • 1/2 dl majonnäs
  • 2 - 3 msk kaffegrädde eller mjölk
  • 1/2 dl klippt dill
  • 1 tsk dijonsenap
  • Instruktioner

    Strimla salladen och lägg i botten på ett fat. Skär ägg och tomater i klyftor och avokadon i skivor. Dela lasxbitarna. Lägg ovanpå salladen . Blanda ihop dressingen som serveras vid sidan om. Ett gott, knaprigt bröd fulländar måltiden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben