Laxsnittar med gurka

Serverar: 10 portioner

Ingredienser

  • 200 g lax (tinad som varit fryst minst 2 dygn)
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • Svartpeppar
  • 100 g kallrökt lax
  • 1 gurka
  • 75 g philadelhiaost
  • 1 msk wasabi
  • 1 msk crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i små munsbitar. Strö på salt, socker och svartpeppar. Täck med plastfolie och låt stå i 1 timme. Skär den kallrökta laxen i munsbitar. Skala, dela och kärna ur gurkan och skär i lite större bitar än laxen. Blanda ost, wasabi och crème fraiche. Fördela blandningen på gurkan och toppa med en av vardera av laxbitarna.
    2. Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben