Leilas kokostoppar
Serverar:
12 portioner
Enkla kokostoppar från Leila Lindholm.
Ingredienser
50 g smör
2 ekologiska ägg
1 dl strösocker
5 ½ dl kokosflingor
1 lime, rivet skal
1 msk Amaretto likör, rom eller annan likör
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
Låt smeten svälla, i 10 minuter.
Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda tills gyllene, i cirka 15 minuter.
Liknande recept
Leilas pepparkakskola
4.8
50
9
Leilas Rocky Road
4.6
40 min
12
3
Leilas pasta Pomodoro
5
20 min
2
2
Leilas pizzadeg
4.8
35 min
1
36
Leilas sticky pecan cupcakes
5
30 min
12
Leilas saffrans- och romsnurror
5
18
3
Leilas Pad Thai
3.3
20 min
3-4
7
Kokostoppar med lime och vit choklad
5
16
2
Leilas Hi Hat Cupcakes
12
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!