Leilas romtryfflar

Serverar: 20 portioner

Försmäktande goda tryfflar sparas i förseglad burk i kylen tills det är dags!

Ingredienser

  • 250 g choklad med 70 % kakaohalt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk smör, mjukt
  • 2 msk rom (gärna mörk)
  • 1 msk kakao, att rulla tryffeln i
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen.
    2. Koka upp grädden, dra kastrullen av värmen och tillsätt chokladen.
    3. Rör smeten jämn.
    4. Tillsätt smör och rom och blanda väl.
    5. Låt massan kallna ett par timmar i kylen. Rulla tryfflar och rulla dem slutligen i kakao.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    12
    3
    4.8
    35 min
    1
    36
    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben