Libanesisk yogurt

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Ett måste till mezerätterna! Att doppa pitabröd i! Eller till grillmaten!

Ingredienser

  • 5 dl avrunnen yogurt
  • Salt efter smak
  • Torkad mynta
  • Paprikakrydda
  • Pressad Vitlök
  • Instruktioner

    1. Blanda yogurten med övriga ingredienser. Hur mycket kryddor samt vitlök man vill ha får man smaka sig fram till. Det är så olika hur smakrikt man föredrar.
    2. Servera gärna på ett vackert fat, med ringlad olivola över samt dekorera med oliver.
    3. Ett absolut måste till mezebordet. Bordet är inte komplett utan =)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    gittan47 22 mars 2008

    Under bart god

    zezza 3 november 2009

    En 5:a! Tack!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben