Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp

Serverar: 4 portioner

...servera antingen med ris och Milko matyoghurt Libanesisk eller lägg köttbullarna på ett fat och sätt i tandpetare.

Ingredienser

  • 400 g lammfärs
  • 1½ dl ajvar relish hot
  • 1 msk ströbröd
  • 2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 1 citron fint rivet skal
  • ½ tsk spiskummin
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 dl Milko matyoghurt Libanesisk - mynta, vitlök
  • Instruktioner

    1. Rör samman ajvar relish, ströbröd, sambal oelek, ägg, salt, spiskummin och citronskal. Blanda väl med lammfärsen. Forma färsen till önskad storlek och form, till exempel köttbullar eller biffar.
    2. Stek i olja och servera antingen med ris och Milko matyoghurt Libanesisk eller lägg köttbullarna på ett fat och sätt i tandpetare. Servera då med Milko matyoghurt Libanesisk som dipp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben