Limesås
Serverar:
4 portioner
Gott till snitzel
Ingredienser
1 msk smör
2 tsk socker
1 dl vitt vin
1 msk saft av limefrukt
1 dl vatten
2 dl créme fraiche
salt
peppar
Instruktioner
Låt sockret karamelliseras i stekfettet. Häll på vinet, limesaften och vattnet. Låt koka några minuter.
Rör ner créme fraich i såsen. Hetta upp den. Smaka av med salt och peppar
Liknande recept
Stekt lax med krämig limesås
4
Wokade frukter med limesås
4
Kall limesås
Thailax med cashewnötter och kall limesås
4
4
1
Libanesiska biffar med limesås
4
30 min
4
3
Kycklingpaj med kall limesås
5
6-8
Marinerad lax med mango och limesås
4
Honung- och limesås
5
8
1
Fisk i kokosmjölk- och limesås
5
2
1
Kommentarer (1)
SEAbjrpn
9 oktober 2008
Tack för receptet. Kram SEA
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Tack för receptet. Kram SEA