Fisk i kokosmjölk- och limesås

Serverar: 2 portioner

Enkelt och lätt.

Ingredienser

  • 2 torskfiléer om 200 g
  • Salt
  • Peppar
  • Margarin
  • Curry
  • 1 lime
  • 1 paket kokosmjölk (2 dl)
  • Instruktioner

    Salta och peppra fisken och häll över pressad limesaft. Låt fisken marineras i en timme i kylskåpet. Smält margarinet i en stekpanna och fräs curryn i det. Lägg i fisken och låt den bli genomstekt. Häll över kokosmjölken i slutet av stekningen och låt stå ytterligare några minuter innan du serverar, gärna med ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    evaldo 21 mars 2009

    Hej. Jag har provat din "Fisk i kokosmjölk och limesås", den var lättlagad och dessutom jättegod. Jag lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det? Mvh evaldo

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben