Lindas spätta i vinsås smalmat
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
En fredagsrätt.
Ingredienser
600 g spättfilé
½ dl fiskbuljong
½ dl vitt vin
1 tsk salt
1 krm, vitpeppar
2 dl fraiche ( max 8%)
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Rulla ihop spättfiléerna och lägg i en ugnssäker form. Blanda samman buljong, vin, salt, vitpeppar och fraiche. Häll såsen över fisken och tillaga i ugnen ca 25 min.
Servera med pressad potatis och grönsaker, gärna sockerärtor.
Liknande recept
Festlig fisk och räkor i vinsås
5
4
Panerad Spätta med ljuvlig sås
4.3
4
4
Spätta med limeströssel
2
Lindas äppelrutor
4.8
30 min
6
Stekt spätta med äppelcurry
4
Smalmat laxfilé i fetaosttäcke
4
30 min
4
1
Inbakad lax med vinsås
1 h
8-10
Strimmelbiffgryta, smalmat
4.6
20 min
4
11
Smalmat Jägargryta
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!